Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбувся семінар «Організація природоохоронної діяльності органами місцевого самоврядування»

Останні новини 25-вер, 2009, 11:199 Lobanovskiy 1 114
24 вересня 2009 року у м. Рівне за участю спеціалістів державного управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області та Рівненського державного центру науково-технічної і економічної інформації відбувся семінар з головами, секретарями, землевпорядниками селищних та міських рад на тему: «Організація природоохоронної діяльності органами місцевого самоврядування».
Спеціалістами держуправління на семінарі були висвітлені наступні питання: порядок видачі дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами; порядок ведення реєстру видалення відходів, зміст і складання паспорту місць видалення відходів; порядок видачі та продовження терміну дії дозволів на спеціальне водокористування на території сільських рад; порядок погодження місця розташування земельних ділянок та дотримання вимог Земельного кодексу; фонди охорони навколишнього природного середовища, формування місцевих фондів ОНПС та здійснення видатків з них.
Під час семінару було організовано інтерактивне спілкування між його учасниками для оптимального досягнення мети заходу з роз’яснення порядку провадження природоохоронної діяльності органами місцевого самоврядування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору