Рівне:

Створення та просування сайтів

В обласній раді визначилися, хто керуватиме перинатальним центром

Останні новини 28-вер, 2009, 18:219 Lobanovskiy 1 281
Виконувати обов’язки головного лікаря комунального підприємства “Обласний перинатальний центр» згідно з розпорядженням голови Рівненської обласної ради від 25 вересня 2009 року буде заступник головного лікаря з лікувальної роботи Інна Гуценко.
Про це Провінційці повідомила прес-секретар голови обласної ради Юлія Василенко.
Як йдеться в розпорядженні, Любов Ковальчук-Зарх, яка протягом року тимчасово виконувала обов’язки головного лікаря комунального закладу обласної ради, у зв’язку із закінченням 25 вересня 2009 року терміну трудової угоди (контракту) відповідно до пункту 2 статті 36 Кодексу законів про працю України звільнена з посади.
Контроль за виконанням розпорядження покладено на першого заступника голови обласної ради Валентина Королюка та на відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату обласної ради.
Під час сесії обласної ради 25 вересня 2009 року проект рішення "Про призначення Ковальчук-Зарх Любові Євгеніївни на посаду головного лікаря комунального закладу "Обласний перинатальний центр" Рівненської обласної ради підтримали 36 депутатів. У той час як для прийняття рішення потрібен 41 голос.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору