Рівне:

Створення та просування сайтів

Віктор Матчук ділитиметься досвідом залучення інвестицій в економіку Рівненщини: регіональні лідери України та міжнародні експерти - учасники ІХ Львівського міжнародного економічного форуму

Останні новини 02-жов, 2009, 11:599 Lobanovskiy 979
Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук бере участь у IX Львівському міжнародному економічному форумі «Вплив глобальної економічної кризи на інвестиційний клімат та перспективи залучення інвестицій у регіональні економіки України».
З вітальним словом до учасників Форуму звернувся Президент України Віктор Ющенко. Глава держави розглядає участь у форумі як можливість у діалозі із представниками ділових кіл та експертами-економістами визначити необхідні зміни в державній політиці, які дозволять більш ефективно боротися з кризою, захищаючи при цьому інтереси як працедавців, так і працівників.
Упродовж двох днів, 1-2 жовтня 2009 року, регіональні лідери України та міжнародні експерти будуть учасниками ІХ Львівського міжнародного економічного форуму.
Керівник Рівненщини Віктор Матчук є одним з доповідачів Форуму. Презентуючи перед присутніми економічний та інвестиційний потенціал Рівненської області, Віктор Матчук ділитиметься досвідом залучення інвестицій в економіку Рівненщини, крім того, зосередить увагу на основних досягненнях та перспективах інвестування у промисловість краю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору