Рівне:

Створення та просування сайтів

Валентин Королюк привітав освітян з професійним святом

Останні новини 02-жов, 2009, 12:009 Lobanovskiy 909
Перший заступник голови Рівненської обласної ради Валентин Королюк сьогодні взяв участь в урочистостях, присвячених Дню працівників освіти, який, як відомо, відзначається першої неділі жовтня.

Виступаючи перед присутніми освітянами, Валентин Королюк подякував їм за те, що вони невтомно і наполегливо плекають майбутнє. «Ви несете знання і добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються. Саме у ваших можливостях розкрити душу кожної дитини, зрозуміти її неповторність. Саме вам довірено розгледіти і підтримати юний талант. І судячи з того, скільки в нашій області є переможців усіляких олімпіад і конкурсів, можу стверджувати, що своє покликання ви реалізовуєте сповна», - зазначив перший заступник голови обласної ради.
Валентин Королюк побажав працівникам освітянської галузі міцного здоров’я, натхнення, терпіння, високого злету до всебічних знань, а також повного розуміння з батьками, адже успіх дитини – це спільна радість.
Також перший заступник голови обласної ради нагородив кращих з кращих працівників освіти Почесними грамотами обласної ради. Серед їх числа, зокрема, - доктор педагогічних наук, професор кафедри загальної і соціальної педагогіки та акмеології Рівненського державного гуманітарного університету Степан Пальчевський, завідувачка Томашгородського дошкільного навчального закладу «Калинка» Рокитнівського району Ніна Поляк, професор кафедри теорії літератури і славістики Рівненського державного гуманітарного університету, кандидат філологічних наук Людмила Воробйова, вчитель англійської мови Тучинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату Гощанського району Світлана Кирильчук та інші.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору