Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 08-жов, 2009, 10:209 prov 1 158
З квартири рівнянки викрали золото і гроші
З помешкання 56-річної рівнянки Надії невідомі викрали гроші та золото. Виїзд слідчо-оперативної групи встановив, що зловмисники заволоділи сімома найменуваннями золотих виробів та двома з половиною тисячами гривень.

Чоловік зізнався у 6 крадіжках
36-річний Рівнянин Ігор зізнався у шести крадіжках особистого майна жителів обласного центру. Чоловіка затримали в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактами, які Ігор виклав у явках з каяттям, проводиться перевірка.

У жителя Кузнецовська вилучили марихуану
Працівники Кузнецовського міськвідділу міліції затримали 35-річного місцевого жителя Михайла. У чоловіка під час огляду виявили та вилучили марихуану.

Острожани вкрали 700 кг цукрового буряка
Дільничий інспектор Острозького міськвідділу міліції затримав двох жителів міста Нетішин – 31-річного Володимира та 16-річного Дмитра. Чоловіки викрали 700 кілограмів цукрового буряка з поля в селі Розваж.

Злодії обікрали пенсіонерку на 24 тис. грн.
78-річна рівнянка Віра повідомила правоохоронцям, що 2 жовтня в обідню пору двоє невідомих чоловіків завітали до неї в квартиру та запропонували купити куртку. За цей час зловмисники встигли викрасти з помешкання 24 000 гривень.

Житель обласного центру зізнався у крадіжках грошей і мобільних телефонів
36-річний рівнянин Іван зізнався правоохоронцям, що протягом червня-вересня викрав 1500 гривень з каси книжкового магазину та два мобільні телефони з іншого магазину й кафе в обласному центрі. За даними фактами проводиться перевірка. Підозрюванго наразі затримано, він перебуває в ІТТ Рівненського МВ.

У рівнянина поцупили півтони капусти
500 кілограмів капусти викрали невідомі з земельної ділянки в селі Сапожин Корецького району, яка належить 52-річному рівнянину Петру.

Правоохоронці встановили осіб, причетних до пограбування острожанина
Працівники Острозького МВ УМВС встановили особи підозрюваних у скоєнні пограбування 22-річного жителя села Оженин, що сталося 28 вересня. Виявилося, що молодому чоловікові завдали тілесні ушкодження та забрали 300 гривень, особисті речі і посвідчення водія двоє жителів села Розваж – 26-річний Іван та його одноліток Василь.

У зарічненця вилучили карабін
Під час огляду помешкання 59-річного жителя села Кухітська Воля Зарічненського району Федора працівники міліції виявили та вилучили карабін та набої до нього.

У зорянця конфіскували капсули ”Трамадолу”
13 капсул ”Трамадолу” вилучили працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у 20-річного жителя села Зоря Рівненського району Андрія.

У пожежі на Рівненщині згоріло подружжя
30 вересня в с. Жобрин Рівненського району внаслідок пожежі в приватному будинку загинуло подружжя – 50-річний чоловік та 38-річна дружина. Про це повідомили у прес-службі управління з питань НС та ЦЗН Рівненської ОДА.
Причина пожежі та збитки встановлюються.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору