Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному 17-річного хлопця підозрюють у вбивстві та згвалтуванні 10-річної дівчинки

Кримінал 08-жов, 2009, 10:219 prov 907
Її бездиханне тіло оперативники знайшли під завалами будівельного сміття в підвалі однієї з новобудов Рівного, що поруч із будинком, де мешкала крихітка. Дитина лежала так, наче втомилась захищатись від якогось страшного звіра. Скривджена й скривавлена, вона нагадувала замордоване янголя, яке ще не встигло нагрішити на цьому білому світі… Та якийсь невідомий бузувір вирішив відібрати у неї життя.
Коли маленька Яна (ім’я змінено з етичних міркувань, – авт.) не прийшла додому близько дев’ятої вечора, батьки вирішили її шукати. Вони телефонували рідним і знайомим, ходили вулицями та кликали по імені. Однак навіть ніхто з однокласників не знав, де поділася дівчинка. Усі заходи виявилися марними. Саме тоді батьки й звернулися за допомогою до міліції.
– Повідомлення до чергової частини Рівненського МВ УМВС про зникнення неповнолітньої рівнянки надійшло о 2.40 третього жовтня цього року, – розповідає заступник начальника слідчого управління УМВС, підполковник міліції Олександр Негрей. – Керівництво УМВС відразу взяло цей резонансний злочин на особистий контроль. Підняли по тривозі увесь особовий склад і розпочали ретельний огляд прилеглої до будинку території. Об 11-й годині працівники міліції виявили труп розшукуваної. При його поверховому огляді стало зрозуміло, що дитині ”допомогли” померти.
Вже наступного дня очевидці трагедії будуть розповідати, що навіть сильні й витривалі оперативники не могли стримати сліз від того жаху, який відкрився їхнім очам. А як плакали батьки і яким сильним було їх бажання знайти того негідника, що загубив життя маленької дитини! Тому люди у формі пошуки не припиняли ні на хвилину.
– Менш, ніж за добу було зроблено колосальну роботу, – розповідає Олександр Негрей. – Опитано сотні людей. До долі секунди розписано останні хвилини життя загиблої. І, як виявилося, недаремно. Вже наступного дня ми вийшли на слід юнака, який потрапив під підозру у скоєнні цього резонансного злочину. Наразі його затримано за частиною 2 статті 115 КК України. Слідчі дії, які нині проводить міліція, без сумніву, дадуть відповіді на численні запитання, а поки що уся інша інформація становить таємницю слідства.
Чекатимемо й ми на справедливість Феміди, на те, що зло буде покарано, щоб вкотре спробувати зрозуміти: чому життя відбирає той, хто його не дає, і чому в молодого і сильного хлопця з’явилося стільки люті й ненависті до беззахисної і ще зовсім юної душі?!
Тамара Лисенко,
ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору