Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбудеться презентація виставки художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову 2009"

Останні новини 13-жов, 2009, 11:019 Lobanovskiy 982
14 жовтня о 15 годині в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбудеться відкриття та церемонія нагородження переможців щорічної конкурсної виставки учасників IV Міжнародного Салону художньої фотографії „ФОТОВЕРНІСАЖ НА ПОКРОВУ-2009” авторського проекту Олександра Харвата «Обличчя планети Земля».
На конкурс надійшло понад 3 тисячі фотографій від 302 авторів із 41 країни світу. Міжнароджне журі у складі відомих фотомитців під головуванням генерального секретаря Міжнародної Федерації фотомистецтва (FIAP) Рікардо Бусі визначило переможців Салону.
Гран-прі - Птах, що летить (виконаний у бронзі з позолотою та венесуельського мрамуру) - присуджено фотомайстру Chan Kwok Hung Gray з Гонконгу. Серед нагороджених золотими, срібними та бронзовими медалями автори з України, Греції, Франції, Італії, В'єтнаму, Великобританії, ПАР та інших держав.
В експозиції буде представлено понад 150 фотографій та презентовано альбом кращих світлин учасників виставки. На сьогоднішній день це єдиний не тільки в Україні, а й на теренах держав колишнього СРСР щорічний великомасштабний Салон художньої фотографії.
У культурній програмі фотовернісажу - шоу від модельної агенції «Аrt models», учасників фіналу «Україна має талант» велотріалістів, пісні Іванни Місюк, тріо «Лісова пісня», а також лотерея та розіграш цінних призів від «Інтерфото» та «Неотек-Рівне» для всіх присутніх з фотокамерами. Окрім вражень від перегляду фотографій та спілкувань із українськими та іноземними фотомайстрами, організатори обіцяють запашну каву та вже традиційний найбільший в Рівному фірмовий торт.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору