Рівне:

Створення та просування сайтів

639 тис. грн штрафів сплатили рівненські підприємства

Останні новини 13-жов, 2009, 15:329 Lobanovskiy 941
Відділ контролю за розрахунковими операціями ДПІ у м.Рівне за 9 місяців 2009 року провів 471 перевірку з питань дотримання суб'єктами господарювання порядку проведення розрахунків за товари (послуги), вимог з регулювання обігу готівки, наявності торгових патентів і ліцензій.
Про це повідомляє ДПІ у м.Рівне
За матеріалами проведених перевірок прийнято 497 рішень про застосування штрафних (фінансових) санкцій на загальну суму 1274,7 тис.грн. З них уже надійшло до бюджету 639,3 тис.грн. Найбільш поширеними порушеннями є: неоприбуткування готівкової виручки; порушення ведення обліку товарних запасів за місцем їх реалізації; проведення розрахункової операції без застосування реєстратора розрахункових операцій (касового апарата)
Відносно посадових осіб складено 484 протоколи про адміністративні правопорушення Постійно здійснюються рейди-перевірки суб'єктів підприємницької діяльності, які працюють у сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Виявлено 4 випадки реалізації підакцизної групи товарів без придбання відповідних ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Застосовано фінансових санкцій на загальну суму 6,8 тис.грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору