Рівне:

Створення та просування сайтів

Секретаріат Ющенка: обіцянки Тимошенко повернути вклади не буде виконано

Україна і світ 15-жов, 2009, 10:229 prov 1 827
Секретаріат Президента України назвав незадовільними темпи виплат компенсацій за знеціненими вкладами Ощадбанку колишнього СРСР.
“При передбачених на 2010 рік темпи повернення заощаджень для повного розрахунку держави за своїми зобов’язаннями необхідно буде понад 400 років”, — повідомив Секретаріат.
Зокрема, за його даними, в 2010 році, як і в 2009, на ці цілі планується направити лише 250 млн. гривень. При цьому загальна сума відповідних зобов’язань держави перевищує 111 млрд. гривень.
У зв’язку з цим Секретаріат зазначив, що обіцянки Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко щодо погашення державою протягом двох років зобов’язань за знеціненими вкладами залишаються передвиборчим гаслом і не будуть виконані.
Нагадаємо, 11 вересня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що має намір продовжити видачу компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР в 2010 році.
Раніше повідомлялося, що заплановані на 2009 рік виплати населенню компенсацій за вкладами Ощадбанку СРСР почнуть здійснювати на початку червня поточного року.
У грудні 2007 року Тимошенко запевнила, що піде з посади голови уряду, якщо за два роки їй не вдасться повернути громадянам їхні заощадження в Ощадбанку СРСР.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Бумеранг 14-гру, 11:00

"У грудні 2007 року Тимошенко запевнила, що піде з посади голови уряду, якщо за два роки їй не вдасться повернути громадянам їхні заощадження в Ощадбанку СРСР."
И после всего этой обманщице можно доверять?!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору