Рівне:

Створення та просування сайтів

Пожежа в багатоповерхівці

Останні новини 19-жов, 2009, 12:029 Lobanovskiy 1 041
О 16:14 18 жовтня в оперативно-диспетчерську службу ГУ МНС від схвильованих мешканців 9-ти поверхового житлового будинку, що розташований по вулиці Струтинської надійшло повідомлення про пожежу в троьхкімнатній квартирі на 8 поверсі. На місце виклику негайно виїхали 3 відділення рівненських вогнеборців та оперативно – координаційний центр. По прибуттю за вказаною адресою працівники МНС побачили, що з вікон житлового помешкання вирує густий чорний дим та видно язики полум’я. Не гаючи часу рятувальники в апаратах захисту органів дихання за допомогою висувної автодрабини через вікно проникли в палаюче приміщення на пошуки людей. На щастя в квартирі нікого не було. За допомогою водяних стволів пожежа була швидко ліквідована.
З’ясовуючи всі обставини виникнення пожежі, було встановлено: що ще до приїзду професійних вогнеборців, сусіди намагаючись самотужки ліквідувати загоряння вибили вхідні двері в квартиру, що сприяло раптовому доступу повітря та посиленню пожежі. Результат невтішний - вогонь повністю знищив майно в одній із житлових кімнат. Лише завдяки швидким та професійним діям рятувальників вдалося вберегти від повного знищення вогнем решту помешкань. Де перебуває, 87 – річна господиня трьохкімнатної квартири наразі з’ясовують працівники ГУ МНС та правоохоронці.
Про це повідомляє капітан служби цивільного захисту Микола Прокопчук, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору