Рівне:

Створення та просування сайтів

Вибори до місцевих рад відбудться 30 травня 2010 року

Останні новини 22-жов, 2009, 10:309 Lobanovskiy 1 367
Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2010 році»
Постановою передбачено, що чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів відбудуться в неділю, 30 травня 2010 року.
Згідно із документом, Центральна виборча комісія в установленому законодавством України порядку має вжити заходів щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення підготовки та проведення цих виборів за рахунок коштів Державного бюджету України, які будуть передбачені у Державному бюджеті України на 2010 рік відповідно до поданого Центральною виборчою комісією бюджетного запиту.
Дія цієї постанови не поширюється на депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, обраних на позачергових виборах після 26 березня 2006 року. Таким чином, наступного травня ми обиратимемо сільські, районні, міські та обласні ради, а також сільських та міських голів. Дія постанови не поширюється на міського голову Рівного, який був обраний на свою посаду після 26 березня 2006 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору