Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівне зібрало фотомайстрів з усього світу

Головна 22-жов, 2009, 10:339 prov 1 329
У Рівненському обласному краєзнавчому музеї нагородили переможців щорічної конкурсної виставки учасників IV Міжнародного салону художньої фотографії „Фотовернісаж на Покрову-2009” авторського проекту Олександра Харвата “Обличчя планети Земля”.
Як повідомив рівненський фотохудожник Олександр Харват, на конкурс надійшло понад 3 тисячі фотографій від 302 авторів із 41 країни світу. Міжнародне журі у складі відомих фотомитців під головуванням генерального секретаря Міжнародної федерації фотомистецтва (FIAP) Рікардо Бусі визначило переможців.
Гран-прі — Птах, що летить (виконаний у бронзі з позолотою та венесуельського мармуру) — присуджено фотомайстру Chan Kwok Hung Gray з Гонконгу. Серед нагороджених золотими, срібними та бронзовими медалями, автори з України, Греції, Франції, Італії, В’єтнаму, Великобританії, ПАР та інших країн.
В експозиції було представлено понад 150 фотографій та презентовано альбом кращих світлин учасників виставки. На сьогодні це єдиний не тільки в Україні, а й на теренах держав колишнього СРСР щорічний великомасштабний Салон художньої фотографії.
У культурній програмі фотовернісажу було шоу від модельної агенції ”Аrt models”, учасників фіналу ”Україна має талант”, велотріалістів, пісні Іванни Місюк, тріо ”Лісова пісня”, а також лотерея та розіграш цінних призів від ”Інтерфото” та ”Неотек-Рівне” для всіх присутніх з фотокамерами.
Глядачі насолодилися враженнями від перегляду фотографій та спілкуванням із українськими та іноземними фотомайстрами.
З доробком учасників фотовернісажу мешканці та гості Рівного зможуть ознайомитися протягом місяця.
Сергій Багряний,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору