Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 22-жов, 2009, 10:389 prov 1 041
Лише тур залишається провести в обласних змаганнях з футболу. Проте ситуація із переможцями як у першій, так і в другій лігах украй заплутана. Після перемоги над березнівським ”Случем” рівненська ”Славія” наздогнала суперника за очками. В обох по 36 пунктів і по матчу на виїзді. У разі рівності очок ”Случ” та ”Славія” зіграють золотий поєдинок. У заключному турі рівняни виїдуть до Радивилова, де гратимуть із місцевим ”Соколом”, а березнівчани — у Кузнецовськ, де зустрічатимуться із місцевим ”Ізотопом-РАЕС”. Третє місце посів оржівський ”ОДЕК” (35 очок), який зумів удома у компенсований час ”дожати” ”Ізотоп-РАЕС” (31 пункт). Результати ігор передостаннього туру: ”Славія” — ”Случ” — 1:0 (юнаки 0:0), ”ОДЕК” — ”Ізотоп-РАЕС” — 2:1 (1:2), ФК ”Вельбівно” — ”Гоща-АМАКО” — 0:3 (0:4), ”Хімік” — ”Волинь-Цемент” — 2:2 (0:2).
***
За тур до фінішу у другій лізі лідирує володимирецька ”Енергія” — 47 очок. На три менше у ”Фортуни” (Велика Омеляна) і гра у запасі. На третьому місті — костопільський ”Горизонт” (41 пункт), на очко менше у ”РОКО-Городок” і гра у запасі. Володарі всіх нагород будуть відомі після проведення заключного туру. Результати ігор: ”Енергія” — ФК ”Гоща” — 3:0, ”Водник” — ”МлинКов” — 2:0, ФК ”Смига” — ”Горизонт” — 0:1, ”Полісся” — ”Горинь” — 3:0, ”Енергія” — ”Фіалка” — 2:4, ФК ”Гоща” — ”Фортуна” — 2:3, ”Сатурн” — ”РОКО-Городок” — відбувся у середу.
***
У Севастополі відбулися змагання Кубка України з армспорту серед чоловіків та жінок, в яких збірна команда області, сформована на базі Національного університету водного господарства та природокористування, виборола п’яте місце серед 22 команд-учасниць. Кандидат у майстри спорту Світлана Пилипака у ваговій категорії до 70 кг здобула дві золоті медалі; майстер спорту України міжнародного класу Іван Лук’янчук — дві срібні медалі у ваговій категорії 80 кг; кандидат у майстри спорту Наталія Поважу здобула бронзову нагороду у ваговій категорії + 70 кг; майстер спорту України Сергій Стасюк у ваговій категорії 100 кг виборов бронзову нагороду. Тренер спортсменів – заслужений тренер України Олександр Комаревич.
***
В Рівному у приміщенні облцентру ”Інваспорт” відбувся чемпіонат області з настільного тенісу серед спортсменів із вадами слуху. У змаганнях взяли участь кращі спортсмени області з Сарн, Острога та Рівного — близько 30 людей. В результаті змагань перемогу серед жінок здобула Тетяна Удодова (Рівне), друге місце посіла Інна Дячук (Рівне), і третє місце виборола Аліна Удодова (Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. для дітей із вадами слуху.) Серед чоловіків чемпіоном області з настільного тенісу став вихованець Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. для дітей з вадами слуху Геннадій Стасюк, на другому місці — вихованець цієї ж школи Юрій Остаповець, і на третьому — Микола Радисюк (Рівне).
***
У неділю відбулася чергова гра чемпіонату України з регбі у першій лізі. Рівненський регбійний клуб приймав столичний колектив ”Антарес”. Гості досить активно провели першу половину матчу і перемогли — 24:0. Оговталися від такого початку господарі лише після перерви. Крок за кроком вони почали скорочувати різницю. На жаль, аби зіграти бодай внічию не вистачило часу. У підсумку РК ”Рівне” поступилося РК ”Антарес” — 17:24. Наступну гру РК ”Рівне” проведе 24 жовтня у Києві, де нашу команду прийматиме РК ”Антарес”.
***
Краще провів другий поєдинок рівнянин Сергій Ліщук за ”Валенсію” у чемпіонаті Іспанії з баскетболу. У грі з ”Вальядолідом” екс-пульсарівець вийшов у стартовій п’ятірці. Рівнянин провів на майданчику 14 хвилин. За цей час він заробив шість очок та здійснив чотири підбирання. Новий клуб Сергія Ліщука впевнено переміг 79:63.
***
Усі п’ять вихованців рівненського футболу, які представляють наш край в чемпіонаті України з футболу у прем’єр-лізі, виходили на футбольне поле у десятому турі. Двоє з них відзначилися голами. Вихованець кузнецовського футболу Олег Голодюк виступає за львівські ”Карпати”. У матчі з донецьким ”Шахтарем” він замінив Андрія Ткачука на 62 хвилині, а через шість хвилин потужним дальнім ударом забив гол престижу (підсумок матчу 5:1 на користь донеччан). Забив свій черговий гол вихованець млинівського футболу Володимир Гуменюк. Його ”Дніпро” перемогло в Запоріжжі місцевий ”Металург” — 3:1. Вихованець дубенського футболу Олег Шандрук ”відзначився” жовтою карткою проти ”Закарпаття”. В Одесі ”Чорноморець” був сильніший за ужгородців — 2:0. Команди сарненчанина Вадима Мельника (”Іллічівець”) та здолбунівчанина Сергія Долганського (Ворскла) свої матчі програли.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору