Рівне:

Створення та просування сайтів

На Будівельник не вистачило сил

Спорт 22-жов, 2009, 10:469 prov 933
На Будівельник не вистачило сил


Минулої середи рівненський БК-93 ”Пульсар” у рідних стінах відкрив новий баскетбольний сезон. Вдома підопічні Михайла Переверзія провели перший офіційний матч. Наша команда приймала сімферопольський колектив ”Грифони” в рамках першого етапу Кубка Суперліги з баскетболу. За відсутності у складі гостей основних гравців БК-93 ”Пульсар” досить упевнено переміг — 110:59 (21:14, 29:14, 34:23, 26:8). У господарів найрезультативнішими були: Павло Улянко — 25 очок, Олексій Полторацький — 14 та Андрій Артимович — 13, а у гостей Євген Келарев — 18 та Юрій Петренко — 11.
У суботу наша команда зіграла перший домашній матч чемпіонату України в суперлізі. Рівненські вболівальники, які вщент заповнили зал ДЮСШ-4, спостерігали за поєдинком БК-93 ”Пульсар” та одного із претендентів на нагороди змагань — столичним ”Будівельником”. Матч видався видовищним та захоплюючим. Попри поразку 66:74 (15:11, 22:30, 18:17, 11:16) господарі довели свою спроможність гідно виступати у найвищій лізі.
Потужно рівняни провели стартову чверть. Так само натхненно вони розпочали й другу. На початку десятихвилинки перевага БК-93 ”Пульсар” сягала дев’яти очок — 20:11. На жаль, довго витримати такий ритм господарі не змогли. Кияни зуміли перехопити ініціативу і не лише відіграли до перерви, а й вийшли вперед — 41:37.
У третій десятихвилинці господарі намагалися відновити свою перевагу. Наприкінці чверті БК-93 ”Пульсар” впритул наблизився до суперника. Заключний відрізок зустрічі команди розпочали за триочкової переваги киян. На жаль, врятувати поєдинок господарям не вдалося. Через втому (дається взнаки відсутність нормальної передсезонної підготовки) гравці почали допускати непотрібні втрати, що плинуло на кінцевий результат. Фінальний свисток зафіксував чергову поразку БК-93 ”Пульсар” — 66:74.
У господарів відзначалися: Павло Улянко — 20 очок, Віктор Герасимчук — 15, Олексій Полторацький — 12, Анатолій Дубнюк — 7, Дмитро Антонець — 6, Андрій Артимович — 4, Ілля Шемосюк — 2. У гостей найрезультативнішими були: Михайло Анісімов — 21 пункт та Халід Ель-Амін — 14.
Рімантас Грігас, головний тренер БК ”Будівельник”:
— Зіграли не найкращу гру, та й суперник дуже непоганий, дав жару нам сьогодні. Ми будемо надалі так працювати, щоб довести статус фаворитів. Після кожної гри помітно, скільки помилок припускаємося, скільки ще треба буде працювати. Серед наших гравців я б виділив Зіммермана, котрий дуже добре захищався.
Павло Улянко, гравець БК-93 ”Пульсар”:
— Поки що функціонально ми готові гірше, ніж суперник, хоча настрій на гру був, та й почали ми досить вдало, але потім втома далася взнаки. Боролися на рівних з сильним суперником.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 ”Пульсар”:
— Гра була напруженою та видовищною. Все, що могли, ми зробили в перших двох чвертях, а в заключній десятихвилинці далася взнаки нестача впевненості в собі та нестача кондицій. Зіграли свою роль і невдало пробиті штрафні. Не забили багато з того, що мали забити. Але я вдячний хлопцям і вболівальникам.
Дублери ”Будівельника” також були сильнішими — 90:58.
Результати решти ігор: “Ферро-ЗНТУ” — БК “Київ” — 94:75, БК “Одеса” — МБК “Миколаїв” — 96:74, “Хімік” — “Дніпро” — 82:88, “Кривбасбаскет” — “Галичина” — 92:71, БК “Донецьк” — “Грифони” — 85:64.
У вівторок БК-93 ”Пульсар” провів другий матч розіграшу Кубка Суперліги. Вдома наша команда приймала львівську ”Політехніку-Галичину” поступилася 61:79.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору