Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині вийшла газета ”Православне діло”

Актуально 22-жов, 2009, 11:209 prov 1 375
На Рівненщині  вийшла газета  ”Православне діло”


Нова щомісячна християнська газета ”Православне діло” вийшла у Рівному, — повідомили у Рівненському прес-клубі. Часопис створено Християнською благодійною місією ”Православне діло”.
Місія об’єднала кількох священнослужителів, мирян, громадські організації та рухи. До неї увійшли представники Церковно-громадської ініціативи з розслідування корупції та хабарництва у Рівненській єпархії, Рівненське православне молодіжне Свято-Софіївське братство, рух ”За життя!” на Рівненщині та рух ”Твереза Україна” в регіоні.
Газета виходить накладом 1700 примірників, безкоштовно розповсюджується біля храмів УПЦ КП Рівного та в окремих міських, сільських та селищних парафіях Рівненщини. За інформацією Рівненського прес-клубу, біля витоків ”Православного діла” стоять майже всі ті люди, які створили нині діючу газету Рівненської єпархії УПЦ КП ”Духовна нива”. ”На жаль, зараз єпархіальна газета перетворилася на яку завгодно ниву, але навряд чи духовну. Тому виникла потреба свіжого правдивого ковтка повітря”, – йдеться у зверненні редакційної ради до читачів.
Редагувати газету взявся рівненський журналіст-розслідувальник, головний редактор Рівненського агентства журналістських розслідувань Володимир Торбіч.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

ПАПАРАЦЦІ 22-жов, 18:45

І що далі?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору