Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбудеться навчально-практичний семінар «Енергозбереження в школі»

Останні новини 29-жов, 2009, 14:429 Lobanovskiy 1 785
30 жовтня 2009 року об 11.00 у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі "Особлива дитина" (вул. 6-та Гвардійська, 3) з 10 по 14 годину відбудеться навчально-практичний семінар «Енергозбереження в школі».
Метою семінару є поширення інформації серед шкіл Рівненської області про прості, доступні і ефективні методи енергозбереження та презентація посібника «Що таке енергія та як її берегти» для учнів молодшого шкільного віку.
Під час участі у семінарі представники шкіл матимуть змогу ознайомиться з простими методами енергозбереження, отримати інформацію про державні програми стимулювання впровадження енергозберігаючих технологій та ознайомиться з досвідом експлуатації проведеною рік тому комплексної теплоізоляції вікон.
В Центрі «Особлива дитини» рік тому були утеплені вікна. Учасники семінару та журналісти матимуть змогу на власні очі побачити утеплення через рік після початку експлуатації.
Друга частина семінару буде присвячена презентації навчального посібника «Що таке енергія та як її берегти» для учнів молодшого шкільного віку. Представник отримає комплект посібників.
Міська молодіжна громадська організація "Екоклуб" наперед вдячна вам за інформаційну підтримку.
Проект "Стала енергія для сталого розвитку (Sustainable energy for sustainable development)" здійснюється за підтримки міжнародної мережі організацій AGREE.NET та Уряду Словенської Республіки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору