Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному від пневмонії помер 24-річний телеоператор

Останні новини 29-жов, 2009, 15:389 Lobanovskiy 3 206
У ніч з 28 на 29 жовтня у реанімаційному відділенні Рівненської обласної лікарні помер працівник рівненського телебачення «Сфера-ТВ» Руслан Гурмак. Про це повідомляє власкор ЗІКу.
Руслан Гурмак був родом з міста Коломия, де працював телеоператором на місцевому телебаченні, одружившись на рівнянці, переїхав мешкати до Рівного. Тут творчий шлях телеоператора продовжив на рівненському телеканалі «Сфера-ТВ». За плечима Руслана – служба в армії в аеромобільних військах міста Львова.
Відповідальним, безвідмовним, добросовісним та принциповим працівником та просто справжнім чоловіком – саме таким запам’ятається для усіх колег по цеху Руслан.
Творчий колектив телеканалу «Сфера-ТВ» та «Західна інформаційна корпорація» висловлюють щирі співчуття усім рідним та близьким Руслана.

ZIK
Схожі новини
Коментарі - всього 2

afg_creator 29-жов, 17:12

они создали проблему СПИДа и обеспечили себя стабильным финансовым доходом от продажи дорогостоящих лекарств, которые по большому счёту для больного не решают эту проблему. Достаточно им было объявить на весь мир о возможной грозящей эпидемии туберкулёза, как они же заработали на этом солидные деньги. Я не удивлюсь, если они выдумают (когда у них закончатся стандартные идеи) какой-нибудь мутивированный вирус гриппа, передающийся человеку от животных или птиц. (Анастасия Новых. Сэнсэй-III. Исконный Шамбалы)

Король 29-жов, 17:14

У Мельниченка есть запись, что это Кучма виноват.

Коля Мельниченко знал, что этот журналист жить не будет. Ему пришла информация, что это дело рук Кучмы.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору