Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську вживаються карантинні заходи, проте ситуація контрольована

Івано-Франківська область 30-жов, 2009, 11:579 Lobanovskiy 1 281
29 жовтня, в залі засідань Івано-Франківського міськвиконкому відбувся спільний брифінг першого заступника міського голови Зіновія Фітеля та головного лікаря ЦМКЛ Тараса Масляка. Під час брифінгу було поінформовано про стан захворюваності на грип та ГРВІ в місті.

Зокрема, Зіновій Фітель зазначив, що ситуація із захворюванням мешканців міста на грип та ГРВІ є досить складною. Лише протягом останнього тижня зафіксоване значне зростання рівня захворюваності, значно збільшилась і кількість звернення до лікарів. З іншого боку, медики міста вжили всіх необхідних заходів щодо боротьби із зростанням кількості захворювань.
За словами головного лікаря ЦМКЛ Тараса Масляка, у стаціонарах міських лікарень станом на 14 годину 29 жовтня знаходилось 53 хворих з діагнозами грип та ГРВІ, троє з них перебувають у реанімаційних відділеннях. Протягом останніх кількох діб був зафіксований лише один летальний випадок.
Тарас Масляк також повідомив, що усі лікувальні заклади міста забезпечені необхідними медикаментами та мають достатню кількість ліжок для хворих, які потребують стаціонарного лікування. В усіх медичних закладах міста введений карантин, лікарі та медичний персонал забезпечені засобами персонального захисту. Окрім того, щоб пришвидшити роботу дільничних лікарів по обслуговуванню викликів додому, досягнуто домовленість з кількома службами таксі (служби таксі 15-54, 15-53, 15-56, 15-78, 15-57, 15-55, 15-51, 15-52, 15-79, 15-65) щодо виділення двох машин кожною службою і закріплення їх за п’ятьма міськими поліклініками згідно графіку.
Лікарі настійно радять при перших симптомах захворювання звертатись по медичну допомогу!
Мешканців міста також просять утримуватись від відвідання місць масового перебування людей!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору