Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівщина отримала гуманітарний вантаж від Злученого Українсько-Американського Допомогового комітету

Львівська область 08-лис, 2009, 11:069 Lobanovskiy 860
7 листопада в аеропорт Бориспіль прибув літак з гуманітарним вантажем для Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей від Злученого Українсько-Американського Допомогового комітету. Серед вантажу - 400 тис. захисних масок та 3744 засоби для дезінфекції рук на загальну суму 27,033 тис. доларів США. Представники ГУ МНС у Львівській області у Києві прийняли вантаж та привезуть його в регіон.
Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.


Цього ж дня Люблін (Республіка Польща) надіслав Львову гуманітарний вантаж із засобами захисту (маски, рукавиці та дезінфекційні розчини).
Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Олексій Титаренко, за добу підприємства області пошили 85 тис. захисних марлевих масок (всього пошито - 203 тис. захисних марлевих масок).
Крім цього, з його слів, зі складів комунального закладу "Обласна база спецмедпостачання" Львівської облради видали 73 тис. метрів марлі медичної, з якої пошиють силами сільських та селищних рад 438 тис. захисних марлевих масок для населення сільських районів області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору