Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині засуджено контрабандистку

Чернівецька область 09-лис, 2009, 15:489 Lobanovskiy 948
Співробітниками СБУ здійснюється реалізація спільних з прикордонними та митними органами заходів, спрямованих на виявлення та знешкодження контрабандних каналів надходження в Україну дорогоцінних металів та каміння.
Про це повідомляє прес-центр СБ України.


Набув чинності вирок Першотравневого районного суду м. Чернівці за кримінальною справою, яка розслідувалася слідчими СБУ, щодо контрабандного переміщення через державний кордон України партії ювелірних виробів із золота.
Наприкінці травня цього року в пункті пропуску «Чернівці-аеропорт» митного посту «Чернівці» правоохоронці затримали 63-річну мешканку Львівської області, яка слідуючи із Туреччини в Україну, незаконно перемістила через державний кордон України ювелірні вироби із золота загальною вагою понад 3 кг 70 гр. з метою їх подальшої реалізації.
Жінка приховала від митного контролю предмети контрабанди, розмістивши їх в окремих пакетах, які за допомогою клейкої стрічки прилаштувала на власному тілі.
Стосовно зловмисниці Чернівецькою обласною митницею була порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 201 Кримінального кодексу України (контрабанда), яка передана для розслідування слідчим СБУ.
У ході слідства встановлено, що зловмисниця була обізнана з правилами ввезення в Україну товарів та цінностей, однак вирішила ухилитися від сплати необхідних податків, зборів та інших митних платежів.
Вироком суду контрабандистка визнана винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 201 Кримінального кодексу України, та засуджена до сплати штрафу у розмірі 17 тисяч гривень з конфіскацією ювелірних виробів із золота на загальну суму 916 тисяч 80 гривень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору