Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельницька міліція вшанувала своїх ветеранів

Хмельницька область 09-лис, 2009, 16:029 Lobanovskiy 945
10 листопада працівники міліції України відзначають День ветерана органів внутрішніх справ. Ця дата особливо символічна для тих кому довелось попрацювати в ОВС ще за радянських часів, адже тоді цей день вважався професійним святом міліціонерів. Тому і не дивно, що керівництво МВС незалежної України прийняло рішення вшановувати саме 10 листопада тих колег, які свого часу присвятили найкращі роки життя служінню законові, та й зараз, перебуваючи на заслуженому відпочинку, не залишаються осторонь правоохоронної діяльності.
Про це повідомляє ВЗГ УМВСУ в Хмельницькій області.

Управління МВС України в Хмельницькій області завжди дбає про своїх пенсіонерів та ветеранів. Цього року за сприяння відділу медичного забезпечення УМВС 45 з них мали можливість пройти санаторно-курортне лікування в реабілітаційних центрах України («Південний Буг», «Миргород», «Буревісник», «Хутір вільний», «Перлина Прикарпаття», «Кремінці», «Сокіл», «Сатанів»), ще 128 були оздоровлені стаціонарно на базі відомчої лікарні, а троє направлені на лікування до Центрального госпіталю МВС України.
Напередодні свята начальник УМВС України в Хмельницькій області генерал-майор міліції Володимир Гаврилюк звернувся до свої колег-ветеранів із привітанням:
«Дорогі ветерани та пенсіонери!
Колегія Управління МВС України в Хмельницькій області, я особисто сердечно вітаємо вас з Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ України!
У державі продовжують жити, набуваючи нових виявів та вимірів, кращі традиції української міліції, які прославили у віках мужній образ працівника органів внутрішніх справ. Віддаючи данину глибокої вдячності, всім пенсіонерам та ветеранам органів внутрішніх справ висловлюємо повагу за приклад служіння на благо України.
Мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку — це належний приклад для наслідування молодими працівниками. Ветерани та пенсіонери міліції можуть бути впевненими, що їх досвід та багаторічна практика не втрачаються, вони передаються новим і новим поколінням правоохоронців.
Ми глибоко вдячні всім Вам, шановні ветерани та пенсіонери, за значний внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян. Щиро зичимо Вам і Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай зігріває серце тепло людської подяки за Ваші добрі справи на ниві правоохоронної діяльності.
Всього найкращого Вам, Вашим рідним та близьким».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору