Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку триває загальноміська щорічна акція з насадження дерев.

Волинська область 10-лис, 2009, 16:249 Lobanovskiy 1 007
У рамках акції перекопають затоптані газони, проведуть декоративне підстригання кущів, висадять дерева. Сьогодні у районі річки Сапалаївки, що поблизу Палацу учнівської молоді, висадять 120 дерев, на території зоопарку – 200, серед яких – берези, ясени та клени.
Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр Луцької Міської Ради.


За словами заступника міського голови, начальника відділу екології Луцької міської ради Бориса Сороки, на проспекті Волі також висадять 14 кленів. Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства допомогло місту саджанцями.
Як розповів Борис Сорока, у найближчих планах – створення захисної санітарної смуги міського полігону твердих побутових відходів, що у с.Брище. Тут висадять більше півтори тисячі дерев лісоутворюючих порід.
В осінньо-зимовий період у Луцьку також тривають роботи по знесенню сухостійних, аварійних та пошкоджених шкідниками дерев. Таких у місті більше 700, а у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки – майже 1000. Вартість знесення одного дерева коливається від 400 до 1000 гривень.
У п’ятницю у Луцьку – загальноміський санітарно-екологічний день з прибирання територій від опалого листя та твердих побутових відходів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору