Рівне:

Створення та просування сайтів

З весіллям не вийшло, з крадіжкою теж

Івано-Франківська область 11-лис, 2009, 08:579 Lobanovskiy 913
Для 23-річного мешканця Одеси перебування в Івано-Франківську завершилося так, що гірше не придумаєш. Проти молодого чоловіка порушили кримінальну справу, хоча ще кілька місяців тому одесит пов’язував з Прикарпаттям зовсім інші сподівання. Свого часу він познайомився з дівчиною з Івано-Франківська і начебто все йшло до весілля. Щоправда, вони так і не побралися. Хлопець залишився в місті, винаймав тут квартиру і влаштовувався на тимчасові роботи. Учора його затримали працівники карного розшуку за обгрунтованою підозрою у вчиненні квартирної крадіжки. Як з’ясовано, пізно увечері, коли господаря не було вдома, житель Одеси незаконно проник в його помешкання, звідки викрав цифровий фотоапарат, мобільний телефон, певну суму грошей і документи.

Оперативники Пасічнянського відділення міліції встановили особу зловмисника досить швидко, відтак підозрюваний був затриманий з речовими доказами вчинення злочину. У цьому разі найважливішим для потерпілого було те, що затриманий не встиг ні викинути, ні скористатися його закордонним та паспортом громадянина України. Натомість перед мешканцем Одеси постала перспектива опинитися у в’язниці на термін від 3 до 6 років.

Прикметно, що цієї ж доби розшуківці івано-франківської міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали ще одну особу, яка обгрунтовано підозрюється у вчиненні аналогічного злочину. В 41-річного івано-франківця вилучено електроінструменти, котрі він викрав з одному з помешкань в обласному центрі.
Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору