Рівне:

Створення та просування сайтів

Міський голова Житомира зустрілася з керівниками супермаркетів

Житомирська область 11-лис, 2009, 11:159 Lobanovskiy 1 102
Міський голова Віра Шелудченко провела зустріч із керівниками супермаркетів міста. Тема зустрічі – партнерство влади і бізнесу з питань допомоги малозахищеним верствам населення міста Житомира.
Про це повідомляє прес-служба міської ради.


Міський голова поінформувала, що у рамках міської програми «Турбота» надається допомога дітям-сиротам, інвалідам, малозабезпеченим пенсіонерам, самотнім літнім людям. Діє система адресної матеріальної допомоги, в першу чергу для малозабезпечених пенсіонерів, у яких розмір пенсії менше 650 грн. Учасникам програми надаються перукарські послуги, послуги лазні, надаються продукти харчування та одяг. В. Т. Шелудченко запропонувала керівникам супермаркетів долучитися до програми "Турбота" і надавати знижки для учасників програми за посвідченнями.

Під час зустрічі начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Юрій Прокопець повідомив про перші результати акції по збору коштів на лікування онкохворих дітей. Так, за півтора місяці у 22 місцях, де були розміщені скриньки, зібрано 7 тис. 500 грн.

Підприємці запропонували збільшити кількість скриньок, зокрема, розставити їх на кожній касі магазину, на автовокзалах, залізнично-дорожньому вокзалі. Вони також згодились на пропозицію міського голови щодо надання учасникам програми знижок на продукцію та спільного проведення Різдвяних свят для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору