Рівне:

Створення та просування сайтів

Житомир отримав диплом за друге місце у Всеукраїнському конкурсі

Житомирська область 13-лис, 2009, 08:319 Lobanovskiy 919
11 листопада 2009 року у рамках всеукраїнського семінару з питань благоустрою населених пунктів “Благоустрій – 2009” відбулося урочисте нагородження переможців щорічного всеукраїнського конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку ” за 2008 рік. Житомир отримав диплом за ІІ місце.
За підсумками засідання конкурсної комісії щорічного Всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підсумки громадського порядку» за 2008 рік в категорії «Місто з населенням до 1 мільйона мешканців» перше місце посів Севастополь, друге – Житомир, третє – Миколаїв.
Як відомо, комісія Міністерства з питань житлово-комунального господарства приїжджала в Житомир не один раз. Її, перш за все, цікавила робота профільних підприємств. Комісія перевірила також стан міського кладовища.
В березні та квітні делегації зі столиці (представники Міністерства з питань житлово-комунального господарства) оцінювали освітлення, благоустрій і порядок не тільки в центрі міста, але й на його околицях.
За результатами численних перевірок та висновків фахівців Житомир вперше за багато років бул названо в числі переможців Всеукраїнського конкурсу. Почесне друге місце – це визнання плідної роботи Житомирської міської ради та всіх комунальних служб міста.
Про це повідомляє прес-служба міської ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору