Рівне:

Створення та просування сайтів

Діти-сироти отримають квартири

Актуально 13-лис, 2009, 09:489 prov 1 035
Усі кошти, зібрані від зовнішньої реклами у Рівному, спрямують на придбання квартир для дітей-сиріт. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні члени Рівненського міськвиконкому.
Як повідомив начальник міської служби у справах дітей Андрій Міщеня, нині в обласному центрі проживає 54 дитини-сироти, які мають право на першочергове отримання квартир. З 2006 року цій категорії було виділено всього 3 квартири. Причина, як зазначалося на засіданні міськвиконкому, – відсутність муніципального житла та бюджетних коштів для його придбання. На засіданні було вирішено передбачити гроші у міському бюджеті наступного року на купівлю квартир дітям-сиротам. А вже зараз – спрямувати на це кошти, отримані від зовнішньої реклами.
За інформацією начальника управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Івана Геми, з початку року міська казна вже отримала від зовнішньої реклами коштів стільки, скільки за весь минулий рік. Це приблизно 700 тисяч гривень. Як переконаний міський голова Рівного Володимир Хомко, з наближенням виборів та підвищенням міською владою цін на зовнішню рекламу прибутки ще зростуть. “Нехай кандидати допоможуть дітям-сиротам”, – каже Володимир Хомко.
ЗІК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору