Рівне:

Створення та просування сайтів

Обласній лікарні подарували апарат для штучної вентиляції легень

Актуально 13-лис, 2009, 10:049 prov 922
Апарат для штучної вентиляції легень, наданий Рівненщині дружнім Вармінсько-Мазурським воєводством, передано Рівненській обласній дитячій лікарні.
Даний апарат для штучної вентиляції легень, вартість якого складає 60 тис. злотих (160 тис.грн.), є мобільним, придатним для використання у транспорті під час госпіталізації дітей: батареї (зарядного пристрою) вистачає на 6 годин, цього абсолютно достатньо для перевезення маленьких пацієнтів з найвіддаленіших районів Рівненщини до обласної дитячої лікарні.
Маршалок Вармінсько-Мазурського воєводства Яцек Протас у зверненні до керівника Рівненщини Віктора Матчука висловив занепокоєння щодо ситуації, яка панує в Україні у зв’язку з розповсюдженням вірусу грипу A/H1N1.
— Нам безмежно прикро через складні умови, які виникли в Україні, а особливо у нашому дружньому партнерському регіоні – у Рівненській області. Ми хочемо проявити нашу солідарність у ці складні для Вас хвилини і допомогти Рівненській області медичним обладнанням та санітарними засобами, які необхідні в запобіганні та лікуванні хвороби.
Окрім апарату для штучної вентиляції легень, вкрай необхідного для лікування маленьких пацієнтів, польські друзі передали рівненським медикам 250 тест-систем для визначення групи грипу (А/В) та 14 тисяч одноразових масок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору