Рівне:

Створення та просування сайтів

Коростень, Житомирської області, – переможець Всеукраїнського конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку ” за 2008 рік

Житомирська область 16-лис, 2009, 13:369 Lobanovskiy 901
В рамках всеукраїнського семінару з питань благоустрою населених пунктів “Благоустрій – 2009” відбулося урочисте нагородження переможців щорічного всеукраїнського конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку ” за 2008 рік, в якому місто Коростень посіло ІІ місце у третій категорії, про що вказано у розпорядженні Кабінету Міністрів України від 5 серпня цього року № 922-р. Зокрема, у розпорядженні зазначено, що у третій категорії населених пунктів перемогли міста Іллічівськ та Ковель, друге місце посіли Коростень та Бердянськ, третє місце — Умань та Комсомольськ.
У 2002р. місто було нагороджено дипломом ІІ ступеня, в 2004 році – дипломом ІІІ ступеня.
Про це повідомляє відділ інформаційно-консультативного забезпечення виконкому Коростенської міської ради.


Довідково: Даний конкурс проводиться з 2000 року згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 1119.У конкурсі можуть брати участь всі міста, селища та села України, які вчасно надають матеріали та заявки на участь. Конкурс проводиться за шістьма категоріями населених пунктів: I категорія - міста з населенням понад 500 тис. чоловік, II категорія - міста з населенням від 150 до 500 тис. чоловік, III категорія - міста з населенням від 50 до 150 тис. чоловік, IV категорія - міста з населенням до 50 тис. чоловік, V категорія - селища, VI категорія - села.
Переможцями конкурсу вважаються населені пункти, які домоглися найкращих результатів за щорічними підсумками роботи у виконанні програми соціально-економічного розвитку населеного пункту, зокрема у: проведенні капітального та поточного ремонтів житлового фонду; реконструкції, ремонті та утриманні в належному стані вулиць, доріг, шляхопроводів та переходів, залізничних переїздів; забезпеченні розвитку та сталої роботи технічних засобів регулювання дорожнього руху, зовнішнього освітлення, водопостачання та водовідведення; транспортного обслуговування населення та забезпечення безпеки дорожнього руху; дотриманні громадського порядку, створенні належних умов праці, відпочинку та побуту громадян; роботі, пов’язаній з охороною довкілля, в тому числі із запобіганням забрудненню річок, озер, повітряного басейну, а також зменшенні шуму і забезпеченні раціонального використання природних ресурсів тощо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору