Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівський стадіон "Юність" готується до реконструкції в рамках підготовки до ЄВРО 2012

Львівська область 17-лис, 2009, 14:259 Lobanovskiy 915
Реалізація проекту передбачає виконання усіх вимог УЄФА до тренувального поля, з тим, щоб стадіон міг бути використаний, як тренувальна база в рамках підготовки Львова до ЄВРО 2012. Зокрема, корпус загального призначення включає приміщення та санвузли для спортсменів та суддів, конференц-зал, кабінети медичної допомоги та інше. Завершення будівельних робіт очікується до кінця 2011 року. Окрім того, реконструкція стадіону також передбачає і проведення відновлювальних робіт у самому парку, які будуть проводитись спільними зусиллями інвесторів та міської влади.

«Проведення ЄВРО 2012 дає можливість Львову та Львівщині звернути особливу увагу на розвиток спортивної інфраструктури. Враховуючи це, ми повинні підготувати якомога більшу кількість тренувальних полів та запропонувати їх командам учасницям. На сьогодні Львів уже має готову інфраструктуру стадіону «Україна». Готують тренувальні стадіони ФК Львова «Сокіл», університету фізичної культури «Скіф» та регбійного клубу «Сокіл» — «Юність». Ще дві тренувальні бази готуються у Моршині та Дрогобичі» — розповів начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

Як зазначив Володимир Артимович, після проведення будівельних робіт стадіон використовуватиметься для регбійних та футбольних ігор і тренувань, а також проведення інших спортивних заходів.

Про це повідомляє Львівська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору