Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львівській ОДА діє телефон довіри для багатодітних сімей

Львівська область 19-лис, 2009, 16:269 Lobanovskiy 1 187
В управлінні у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації розпочав дію «телефон довіри» для надання консультацій багатодітним родинам, а також для випадку, якщо сім’ї відмовили у реєстрації із будь-яких причин.
Про це повідомляє управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА.


За даним «телефоном довіри» - 299-92-64 – слід зголошуватись також багатодітним сім’ям Львівщини для занесення їх у єдиний державний електронний реєстр.
Для підготовки єдиного державного електронного реєстру багатодітних сімей залучені структурні підрозділи управління у справах сім’ї та молоді.
Зокрема, працівники управління проводять збір даних зазначених родин. (Для внесення в реєстр сім’я повинна мати від трьох і більше дітей віком до 18 років та дітей віком до 23 років, які навчаються у навчальних закладах I-IV рівня акредитації на денній стаціонарній формі). Збір даних триватиме до 25 листопада цього року.
Згідно із законом України про пільги багатодітним сім’ям, який набуває чинності 1 січня 2010 року, для таких категорій сімей встановлено право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг і послуг зв’язку (користування телефоном), а дітям з багатодітних сімей – на безоплатний проїзд транспортом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору