Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівська ОДА висловлює подяку підприємствам області, які долучились до пошиття марлевих пов’язок

Львівська область 23-лис, 2009, 15:349 Lobanovskiy 1 049
Керівництво Львівської обласної державної адміністрації, і зокрема головне управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської ОДА, висловлюють вдячність працівникам та керівникам тих підприємств Львівщини, які долучилися до пошиття захисних марлевих масок у період епідемії.
Про це повідомляє головноге управління промисловості та розвитку інфраструктури.


«На початку епідемії грипу та ГРВІ з’ясувалося, що на Львівщині немає спеціалізованих підприємств із виготовлення медичних масок. Однак, розуміючи складну епідемічну ситуацію, відгукнулась низка підприємств, які в умовах цілковитої відсутності інформації щодо фінансування та незважаючи на можливі збитки, погодились на пошиття марлевих пов’язок», - розповів начальник Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської ОДА Олег Немчінов.

За його словами, першими приступили до виготовлення масок МПП "Корн" та ВАТ "Троттола", які ще у неділю, 1 листопада, вивели працівників на роботу і забезпечили пошиття пов’язок з отриманої марлі. Після отримання додаткової сировини до них долучилися ВАТ "Маяк" та ШП "Силует".

«МПП "Корн" за обсягом виконаних робіт стало найбільшим виробником пов’язок. Упродовж тижня підприємствами виготовлено 312,6 тис. шт. Однак всі виготовлені маски не надходили у продаж в аптеки, а були розподілені для потреб системи охорони здоров’я», - наголосив Олег Немчінов.

Для довідки:

Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської ОДА стало координатором забезпечення підприємств сировиною з Держкомрезерву України та своєчасності виконання замовлень щодо пошиття масок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору