Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-Франківська міліція затримала приїжджих зловмисників

Івано-Франківська область 24-лис, 2009, 08:249 Lobanovskiy 906
В умовах великого міста розкривати злочини завжди було важче, аніж у менших населених пунктах. Адже нерідко трапляється, що до вчинення того чи іншого кримінального діяння причетні приїжджі особи, котрі «задовольняються» однією витівкою і, як кажуть, шукай голку в сіні. Зрозуміло, що всі злочини цього роду розкрити неможливо, проте працівники міліції вживають максимум заходів для встановлення і затримання ймовірних злочинців. На це йде більше часу, але й у разі успіху можна говорити про подвійний ефект. По-перше, особа, котра наважилася на скоєння злочину, має понести покарання. По-друге, вона вже не матиме можливості вчиняти інші протиправні діяння.

Цими днями зусиллями співробітників карного розшуку івано-франківської міліції затримано і взято під варту 26-річного жителя Верховини, котрий підозрюється у вчиненні низки злочинів в обласному центрі. Зокрема, вже з’ясовано його причетність до пограбування 8-річної дитини, в котрої зловмисник 23 вересня силоміць відібрав мобільний телефон. В іншому випадку фігурант кримінальної справи шахрайським шляхом заволодів певною сумою грошей 27-річного івано-франківця. Затриманий перевіряється на причетність до скоєння ще кількох злочинів на території обласного центру.

Ще одного «залітного» зловмисника івано-франківські оперативники затримали у Тлумацькому районі. Тлумаччанин обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжки мобільного телефону в чоловіка на вулиці Ленкавського в Івано-Франківську.

Про це повідомляє Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору