Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині проходить Всеукраїнський семінар з питань підготовки фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції

Хмельницька область 27-лис, 2009, 07:599 Lobanovskiy 872
Семінар, на базі Хмельницького Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації (ХЦППК) працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, діятиме протягом двох днів – з 26 по 27 листопада. Відкрив захід т.в.о. заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Петро Купчишин.
Про це Провінційці повідомляє Хмельницька ОДА.


Організатором семінару є Хмельницька облдержадміністрація, Хмельницька обласна рада, Головне управління державної служби України; Школа вищого корпусу державної служби; Хмельницький університет управління та права, Хмельницький ЦППК.
Протягом двох днів на семінарі презентуватимуться найуспішніші проекти, розроблені та реалізовані ЦППК України, щодо навчання фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції, працюватимуть групи за тематичними напрямами заходу.
За словами Петра Купчишина, проведення Семінару дасть можливість його учасникам обмінятися досвідом роботи у царині проведення навчальних заходів щодо євро- та євроатлантичної інтеграції, напрацювати креатині ідеї для організації ефективного процесу навчання, а також виробити спільний стратегічний курс дій для учасників Семінару, на яких державою покладено функції організаторів перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської інтеграції.
Також учасники отримають навчально-методичні матеріали «З досвіду роботи Хмельницького ЦППК працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій», приурочені 18-річчю Центру, та інформаційно-довідкові матеріали про ХЦППК.
За результатами Семінару буде підготовлено та опубліковано збірник презентаційних матеріалів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору