Рівне:

Створення та просування сайтів

Грабіжник зухвало викрав у жінки сумочку

Кримінал 27-лис, 2009, 10:529 prov 967
Працівники лінійного відділу міліції на станції Здолбунів Управління МВС України на Львівській залізниці затримали 29-річного мешканця села Здовбиця Здолбунівського району, який пограбував 24-річну жительку міста Луцьк Ірину.

В чергову частину надійшло повідомлення, що в жительки міста Луцьк викрали сумочку, в якій знаходилися гаманець, 400 гривень, мобільний телефон “Нокіа”. Відразу на місце було направлено слідчо-оперативну групу, щовстановила очевидців, які вказали на прикмети нападника, відібрали свідчення в заявниці.
На розшук зловмисника оперативникам знадобилося дві години. Аби пересвідчитися, чи дійсно цей злочин скоїв той чоловік, якого вони підозрюють, правоохоронці поїхали у село Здовбицю, яке розташоване поруч із райцентром.
Коли дружина Володимира, відчинила двері працівникам міліції вона відразу ж зрозуміла мету їхнього візиту. Перебуваючи в нетверезому стані, чоловік відпочивав. Вона покликала його. Не вагаючись, він виніс викрадену сумочку. Витратити гроші Володимир ще не встиг. Речі та мобільний телефон також були ще у сумочці. Чоловік розповів працівникам міліції, як це сталося. Для свідчення його доставили до лінійного відділу міліції.
Володимир розповів працівникам міліції, що скоїв грабіж, оскільки не було грошей і немає роботи. Чоловік пояснив міліціонерам, що куди б не звертався – всюди відмовляли. Дружина працює в магазині, але її зарплатні не вистачає. А утримувати родину та доньку 10-ти років на щось потрібно. Поділився підозрюваний з правоохоронцями і своїм минулим, а саме, що був засуджений у 1997 році за вбивство на Тернопільщині. Тоді під час бійки один хлопчина від отриманих тілесних ушкоджень помер.
24-річна Ірина тієї ночі їхала до Івано-Франківська у гості і на поїзд чекала у залі вокзалу, оскільки у Луцьку на потрібний їй не встигла. Коли до прибуття залишалося 20-30 хвилин, до неї підсів якийсь незнайомець. Потім каже до неї:
– Дай цигарку.
– Я дістаю із сумочки коробку, оскільки він не міг витягнути з неї, то я власноруч дістала й дала. Він мені жестом показує, мовляв, не треба. Я назад поклала її в сумку, яка в мене у цей час була на руці. Тоді він в мене знову попросив цигарку. Я зі злістю знімаю сумочку з руки, - пригадує Ірина, - даю цигарку, а він за неї та пішов…
Ірина за ним не бігла, тому що перед тим заходили працівники міліції, які, повернувшись, поцікавилися, що сталося. Потерпіла усе їм пояснила.
Затриманий повністю визнав свою провину. Відносно нього було порушено кримінальну справу і на даний час проводиться слідство. Та Володимиру доведеться знову розпрощатися зі своєю родиною, адже за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України суд його може позбавити волі на строк від чотирьох до шести років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору