Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Хмельницької ОДА відповідав на запитання глядачів

Хмельницька область 28-лис, 2009, 11:579 prov 1 088
Вчора голова обласної державної адміністрації Іван Гавчук мав годинне спілкування в прямому ефірі на «33 каналі». Головною темою розмови були питання щодо стану та розвитку галузей культури і туризму в області.
Про це повідомляє Хмельницька ОДА.


Іван Карлович зазначив, що наша країна та Хмельниччина ,зокрема, мають багату культурну спадщину і традиції. Саме це має лягти в основу виховання молоді. В області вже діють молодіжні патріотичні організації, але їх мережа ще недостатня. Так вважає Іван Гавчук. На його думку, в державі втрачена стратегія доведення до широкого загалу величезних надбань українців. «Не закривати, а зберегти і розвивати мережу культурних закладів в області – завдання номер один», - наголосив голова ОДА. Це підтверджують і такі цифри: за 2009 рік створено 23 бібліотеки-музеї історії села, народного побуту та етнографії, пам’яті письменників, видатних земляків. В Кам'янець-Подільському історичному музеї-заповіднику створено нову історичну експозицію «Поділля у ХХ-ХХІ ст.», на створення якої використано кошти у сумі 500,00 тисяч гривень. Запроваджено костюмовані денні та нічні екскурсії. Повністю підготовлено до осінньо-зимового періоду 1427 об’єктів культури, в тому числі проведено поточних ремонтів на 880 будівлях, капітальні ремонти на 38 будівлях.
До розмови з губернатором мали змогу долучитися і телеглядачі. Серед іншого вони цікавилися можливістю регулювання на рівні області цінової політики на соціальні види продовольчих товарів. Також пролунало питання стосовно благоустрою доріг, відкриття дитячого садка в одному з районів. Стурбовані громадяни і політичною ситуацією в країні напередодні виборів президента України. Кожен дозвонювач отримав вичерпну відповідь від Івана Гавчука.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

киевлянин 28-лис, 13:44

ваш гавчук мудак ворюга сволоч. Обворовал всю область деньги переводит ющеру сволота. прейдет время все это ворье на бабий яр.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору