Рівне:

Створення та просування сайтів

Студентське життя

Бомба 20-лис, 2008, 16:539 prov 37 866
Студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. Адже це чи не єдині “безтурботні” моменти людського життя, коли можна мріяти і здійснювати мрії, робити божевільні вчинки, знаходити нових друзів і навіть кохання… Це перший крок у доросле життя, це життя у гуртожитках, це багатогранність вмінь та інтересів, адже саме у студентські роки багато молоді починає робити раніше “нереальні” речі, наприклад – самостійне приготування їжі.
Студентство – це суцільні веселощі, нові знайомства, відсутність сну та присутність невимушеного позитиву, і як би не діставали пари, кожен із студентів погоджується, що це того варто.
Зі студентським життям завжди пов’язані історії різних жанрів, та всі вони, за великим рахунком, зводяться до комедійного. І не тому, що студенти такі несерйозні, а просто “статус” зобов’язує.
Самі студенти говорять про своє життя, не приховуючи усмішки, згадують цікаві історії, творять нові і не збираються зупинятися на досягнутому.
Тетяна Стихун: “Я навчаюся на факультеті журналістики. А як відомо, всі студенти — цікаві люди, журналісти особливо. Звичайно, у моєму студентському житті траплялося багато цікавих історій, пригод, але мені запам’яталося, як ми групою були на практиці у Карпатах і пішли якось на ринок, щоб сходити в туалет, але не знайшли... Тому що він був розвалений та ще й далеко... А продавці, коли дізналися, що ми журналісти, почали нам скаржитися на своє життя ...
Ну а ми, як журналісти пішли до сільради вирішувати “їхні проблеми”, а там на нас ще одна жінка “напала” зі своїми проблемами.... та так вчепилася, що не могли дати ради… Весело тоді вийшло, а ми з групою ще довго згадували цей випадок….
А в горах у кожній хаті нас кормили та поїли... дали нам добрий “кусень бринзи”, та ще й у хатині, де ночували, підготували шашлички... А медсестра в Скупові шість кілометрів несла напої та їжу, знаючи, що ми до неї завітаємо...
День студента ми завжди святкуємо всією групою. Цього року це також не стало винятком, і ми по максимуму весело, цікаво, ну і “корисно” провели час. Адже зараз я навчаюся на четвертому курсі, і потім кожен із нас продовжить навчання по-різному, можливо, це останній день студента разом…”
А ті, для кого студентські роки вже стали лише приємними спогадами, також з задоволенням діляться ними.
Христина Гарасимів: “Моє студентське життя завжди було цікавим, всіх історій зараз і не згадаєш… Але незважаючи на те, що я вже закінчила університет, ми й досі підтримуємо дружні стосунки з одногрупниками і разом згадуємо студентські роки… Хоча ми доволі скромно святкували всі свята, в тому числі і день студента, та ці моменти назавжди залишаться в моїй пам’яті…
Оскільки я навчалася у Львові, всі дні студента ми з друзями святкували у одному затишному кафе “Тістечко” в цьому ж місті.
А найбільше зі студентського життя мені запам’яталося, як ми з друзями святкували мій день народження на даху 14-поверхового будинку…”
Кожен день у студента – це нова історія, яка залишає вагомий слід у житті і надовго закарбовується в пам’яті. Інколи студентів вважають “божевільними” і не завжди розуміють їхні вчинки, але, як на мене, саме це і є справжнє життя, адже студенти живуть “на повну”, по-справжньому веселяться, отримують від життя все, не бояться відступити від банальних правил і спробувати щось нове. А саме у цьому і полягає справжній смак життя, тому студентство смакує його у всіх аспектах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору