Рівне:

Створення та просування сайтів

Юний автохуліган, влаштував шалені перегони вулицями Львова

Львівська область 04-гру, 2009, 13:259 prov 895
Недільного ранку вулицями Львова працівники ДАІ переслідували п’яного водія. Втікаючи від правоохоронців автомобіль врізався у металеву огорожу, зачепив кілька припаркованих автомобілів таксистів та нарешті спинився на літньому майданчику однієї з кав’ярень.
Кілька хвилин по шостій ранку повз пост ДАІ, який знаходиться у центрі міста, на великій швидкості промчався автомобіль КІА. Працівники міліції спробували зупинити водія, проте той не відреагував на прохання. Тоді машина ДАІ рушила слідом за водієм-утікачем. Погоня розгорнулася у центрі міста. Водій, втікаючи, кружляв вуличками, зачепив кілька припаркованих автомобілів таксистів, в’їхав в металеву огорожу біля пам’ятника Міцкевичу. Проте, це його не зупинило. Повернувши проти руху, об’їхав пам’ятник та помчав до площі Соборної. Звідти виїхав на вулицю Підвальну і вже хотів повертати на вулицю Богдана Хмельницького. Але на перешкоді йому стала кав’ярня. Не впоравшись з керуванням автомобіль в’їхав в огорожу кафе, пролетів кілька метрів над землею та зупинився на літньому майданчику.
Василь Гриник, інспектор БДПС ВДАІ м. Львова розповідає, що за кермом був п’яний молодик: „ Це був хлопець 18 років, який ще посвідчення водія не отримав, він був у стані алкогольного сп’яніння і не зупинився на нашу вимогу, думав, що втече. Але не вийшло”.
Свій вчинок хлопець пояснив досить просто — хотів покататись, тому і взяв без дозволу автомобіль у батька.
Навряд чи скоро цей автомобіль виїде на вулиці міста - КІА не витримала таких шалених перегонів. Понищений автомобіль ще кілька днів стояв поряд з кафе. Тепер, коли його забрали, навколо кав’ярні усувають наслідки візиту автомобіля. А матеріали про адмінправопроушення водія скерують до суду.


Уляна Сенько, відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору