Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянки у призерах

Спорт 29-лип, 2010, 10:119 prov 1 088
На Рівненщині відбувся чемпіонат України з велоспорту серед дівчат. На старт змагань, які проходили на трасі між Здолбуновом та Острогом, вийшли більше півсотні спортсменок з чотирнадцяти областей. Вони змагалися в індивідаульній, груповій та командній гонках. Приємно, що господарки змогли зійти на п’єдестал пошани.
Найуспішніше рівнянки Ольга Шекель та Інна Бестюк виступили у груповій гонці, де посіли, відповідно, перше та третє місця. Також вони разом з двома представницями Дніпропетровська у складі команди “Колос” виграли командну гонку. Окрім того, Ольга Шекель здобула “бронзу” в індивідульному старті.
У Рівному вперше провели чемпіонат міста з велоспорту серед аматорів. На дебютні змагання вийшли сімнадцять учасників. Організатори чекали на більшу кількість спортсменів. Проте спека, сезон відпусток, а можливо ще й необхідність мати шолом та довідку від лікаря може пояснити таку малу кількість велосипедистів.
Анатолій Чаюк, організатор змагань:
— Вже давно в усьому світі проводяться такі змагання, і навіть не такі заїзди. В Іспанії, в Італії на таких заїздах стартує 4 тисячі чоловік. Можете собі уявити?
Аматорські заїзди відбувалися у двох класах велосипедів — гірських та шосейних. За підсумками змагань Дмитро Стецюк став переможцем у класі гірських велосипедів, а Олексій Кмец був першим серед шосейників.
Незважаючи на невелику кількість учасників, організатори турніром залишилися задоволені, а тому задля популяризації велоспорту у місті мають намір подібні перегони влаштовувати і в майбутньому. Переконані, наступного разу рівняни вже не соромитимуться, а відтак вдасться зібрати значно більше учасників.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору