Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині приятель викрав гроші та газовий пістолет

Івано-Франківська область 30-лис, 2009, 07:449 Lobanovskiy 1 033
Один з мешканців селища Рожнятова, що на Івано-Франківщині, дотепер не може збагнути, як так сталося, що його помешкання обікрав добрий приятель. Коли господар уночі повернувся додому, то помітив пошкодження у віконній рамі. На той час вдома була десятирічна дитина. Вона розповіла, що бачила в хаті якогось чоловіка. Господар відразу перевірив місце, де зберігав заощадження: з тумби зникли всі гроші, а також газовий пістолет. Можна собі уявити розпач 43-річного чоловіка, адже наступного дня він мав віддати іншій людині борг. На місце скоєння крадіжки викликали міліцію. За деякими припущеннями, до злочину міг бути причетним 22-річний мешканець іншого села, який приятелював з потерпілим і часто перебував у цьому помешканні. Хоч як господар не хотів вірити у те, що саме його товариш був лиходієм, але підозри щодо нього лише посилювалися. З молодим чоловіком зв’язку не було, як і не застали його вдома.

Оперативники карного розшуку перевірили практично всі місця, де той міг перебувати. Стало зрозуміло, що ймовірний злодій з поцупленими грошима виїхав за межі району. За два дні молодий чоловік, як мовиться, знайшовся сам, зателефонувавши до потерпілого. У короткій розмові зізнався у своєму гріху, повідомив, де залишив газову зброю і обнадіяв, що так само поверне гроші. Ще за дві години міліціонери затримали підозрюваного і доправили його в райвідділ.

На час підготовки цієї інформації затриманий перебуває в суді, де вирішується питання про арешт чоловіка. Єдиним нез’ясованим питанням залишається доля грошей, а йдеться про суму 15 тисяч гривень. Фігурант кримінальної справ, який скоїв крадіжку зоп’яну, наразі не може пригадати, яким чином за два дні розтринькав значну суму. Розповідає , що наймав таксі до Калуша та Івано-Франківська, пиятикував з невідомими, в тому числі дівчатами. Зараз він розкаюється у вчиненому і навіть не уявляє, як буде дивитися в очі приятелеві.

Про це повідомляє Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору