Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницьку три лікарні отримали апарати штучної вентиляції легенів експертного класу

Хмельницька область 30-лис, 2009, 11:289 prov 1 108
Важливим аспектом є те, що у лікарнях міста такого обладнання досі не було.

Забезпечення медичним обладнанням відбулося завдяки турботі Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Під час робочої поїздки до нашого міста вона пообіцяла надати для Хмельниччини апарати штучної вентиляції легенів експертного класу.

Як наголосив заступник міського голови Григорій Давиденко, експертні апарати мають набагато вищу дієвість та якість у порівнянні з іншими аналогічними апаратами.

Один апарат сучасного медичного обладнання функціонує в Хмельницькій міській лікарні, три апарати – в інфекційній та один в міській дитячій лікарні, що більш пристосований для дитячого лікування.

В загальному підсумку всього отримано тринадцять таких надзвичайно важливих для лікувальних закладів апаратів.

"Решта обладнання буде розподілено по лікарнях області", - зазначив Григорій Давиденко.

Зокрема, Григорій Михайлович наголосив, що завдяки виділеним урядом коштам в розмірі 5,5 млн. грн. було закуплені медикаменти для лікувальних закладів по всій області на 2,2 млн. гривень.

Решта коштів розподілені на закупівлю ліків та необхідного медичного обладнання. "Завдяки цим коштам лікарні отримають кардіомонітори, пульсометри, тобто те обладнання, яке надзвичайно необхідне для лікування хворих", - зазначив заступник міського голови.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору