Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 04-кві, 2008, 17:549 prov 1 418
Березне
У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Білківського сільського голови Верховна Рада України 28 грудня 2007р. прийняла постанову «Про призначення позачергових виборів Білківського сільського голови». Перший тур виборів не визначив переможця, оскільки обидва претенденти — Михайло Мартинов та Сергій Василюта — набрали однакову кількість голосів. За результатами другого туру, що відбувся 30 березня 2008р., сільським головою обрано Мартинова Михайла 1959 р.н.
Володимирець
Анатолій Присяжнюк з Володимирця виборов п’ять медалей на зимовому чемпіонаті світу з легкої атлетики серед ветеранів, що проводився у м. Клермон (Франція). У скарбничці нашого земляка чотири золоті медалі з бігу на 1500, 3000м, кросу на 8000 м, з напівмарафону (21 км 97 м) та бронзова медаль у командному бігу.
Гоща
У Гощанському районі провели комплекс робіт з озеленення та благоустрою населених пунктів, очищення берегів річок, водойм від сміття, упорядкування джерел. Так, на території району провели паспортизацію сміттєзвалищ на території сільських, селищної рад та ліквідували вісім несанкціонованих звалищ побутових відходів. На сьогодні на території населених пунктів району висадили близько 2000 дерев та 3000 кущів.
Демидiвка
У Демидівській райдержадміністрації відбулось засідання при голові райдержадміністрації. Розглянули питання встановлення на території селища Демидівка пам’ятного знака учасникам національно-визвольних змагань та політичних репресій в Україні. Хрест, який було встановлено на території селища у 2004 році, розташований поряд із проїжджою частиною. Це перешкоджає проведенню масових заходів. В той же час, рішення про виділення земельної ділянки під спорудження пам’ятника депутати селищної ради прийняли ще у 2006 році. На сьогодні планується оголосити конкурс на кращий проект. Після погодження з архітектурним планом та, залучивши відповідних фахівців, проект пам’ятного знака буде остаточно затверджено.
Дубно
Організатори традиційного фестивалю „Тарас Бульба” вже розпочали підготовку до цього заходу. Як стверджує арт-директор Микола Арсенюк, цьогорічний рок-фестиваль буде не гіршим за попередні. Спершу пройдуть відбіркові тури майбутніх учасників. До речі, один із турів планують провести саме у Дубні, де 18-20 липня відбудеться велелюдне музичне дійство.
Дубровиця
На засіданні колегії Дубровицької райдержадміністрації обговорили питання про стан підготовки до весняно-польових робіт агропромислового комплексу району, стан виконання державної Програми соціального захисту населення, постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, забезпечення харчування дітей у навчальних та дошкільних закладах району та стан виконання районної Програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги на лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2004–2008 рр.
Зарiчне
Днями Зарічненський район відвідав головний консультант-інспектор Головної служби регіональної та кадрової політики з Секретаріату Президента України Дмитро Мовчан, який ознайомився із станом соціально-економічного розвитку району. Він поцікавився також питанням системи опалення нещодавно збудованої Зарічненської загальноосвітньої школи І ступеня.
Корець
Депутати Рівненської обласної ради затвердили перелік об’єктів, фінансування яких передбачається у 2008 році за рахунок субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток (30 млн. 221 тис.грн.). Зокрема, 475 тисяч гривень планується залучити на реконструкцію системи гарячого водопостачання Корецької центральної районної лікарні.
Костопiль
18 ігрових автоматів на 180 тисяч гривень вилучили працівники відділу податкової міліції Костопільської МДПІ в одного з приватних підприємців Костополя, який надавав послуги в сфері грального бізнесу без відповідних дозволів (торгового патенту та ліцензії).
Млинiв
У Маслянці відбувся схід села. Серед актуальних питань, що обговорювала громада, невдоволення викликала інформація про встановлення біля населеного пункту башти мобільного зв’язку. Більшість жителів проти цього і своє рішення готові відстоювати, незважаючи на те, що земля, на якій планують встановити конструкцію, не належить сільській раді.
Острог
Днями у селі Вілія Острозького району відбулось урочисте відкриття дитячого садочку. Розпорядженням голови передбачалось відкриття дитячих садків у селах Розваж, Грозів, Кутянка, Почапки, Вілія та Білашів. Відкриттям дошкільного закладу у Вілії було завершено виконання розпорядження. На сьогодні в районі працює 15 дитячих садків.
Рiвне
Виділити 23,7 мільйона гривень цільової субвенції на ремонт комунальних доріг Рівненщини просять депутати Рівненської обласної ради. Ці кошти необхідні, щоб відремонтувати шляхи, що використовують як об’їзні під час капітального ремонту та реконструкції доріг державного значення. Зокрема, депутати прагнуть здійснити ремонт автодороги місцевого значення Немовичі-Зносичі-Тинне-Кам’яне-Случанське-Чудель, що виконувала функції об’їзної при ремонті автодороги Київ-Ковель-Ягодин.
Сарни
З 1 квітня по 1 червня 2008 року в місті буде проходити двомісячник “Співучасть у долі дитини”. У цей час буде проведено багато спортивних, розважальних, просвітницьких заходів, спрямованих на створення сприятливих умов для фізичного, інтелектуального і духовного розвитку дітей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору