Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівська міська рада є частиною волонтерського руху України

Львівська область 05-гру, 2009, 10:369 Lobanovskiy 996
У Львівській міській раді студенти львівських вишів мають можливість реалізовувати свої проекти. Молодь отримує досвід роботи в органах місцевого самоврядування та допомагає покращувати роботу міської ради.

Третій рік поспіль Львівська міська рада є відкритим майданчиком для волонтерів. Та й сама мерія виступає волонтером у напрямку залучення добровольців до органів місцевого самоврядування, що є частиною розвитку демократичного суспільства до інтеграції у європейську спільноту волонтерів.

Без жодних перешкод молодь має можливість долучатися до процесу роботи департаментів, управлінь, відділів міської ради, допомагати у проведенні міських заходів, реалізовувати власні проекти.

«Ми хочемо, щоб кожен студент, кожна молода людина, яка має бажання допомогти покращити життя міста, долучитися до змін, які відбуваються у Львові, могла прийти до міської ради та безпосередньо долучитися до процесів, які відбувається у мерії. За три роки у стінах Ратуші пройшло стажування три тисячі студентів. Вони допомагають посадовцям змінювати систему роботи, натомість працівники міської ради допомагають молоді зрозуміти, як працює механізм міської ради зсередини», – говорить заступник начальника відділу кадрів Галина Бордун.

Нагадаємо, що сьогодні – Міжнародний день волонтерства.
Довідка

Зараз у Львівській міській раді студенти реалізовують тринадцять проектів. Детальніша інформація – http://www.city-adm.lviv.ua/adm/internships/projects-that-students-realize.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору