Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцькі освітяни взяли участь у виставці-презентації "Інноватика в освіті України"

Волинська область 08-гру, 2009, 11:579 Lobanovskiy 973
Протягом 2-3 грудня у Київському Палаці дітей та юнацтва тривала виставка-презентація "Інноватика в освіті України", організаторами якої стали: Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, компанія "Виставковий Світ". Делегацію управління освіти Луцької міської ради представляли: заступник начальника управління освіти Лілія Кревська, методист міського методичного кабінету Леся Сушик та завідувач міської психолого-медико-педагогічної консультації Людмила Вознюк.

Під час виставки було узагальнено і представлено педагогам, фахівцям, науковцям, органам державної влади і управління інноваційну діяльність навчальних закладів та їх здобутки. Також вперше в рамках цього заходу відбувався Другий Міжнародний форум освітянських керівників "Лідери української школи: директор навчального закладу у багатовекторному сучасному просторі". У жвавій дискусії відбулося обговорення актуальних проблем розвитку освіти, демонструвались інновації навчально-виховного процесу та презентації навчальних закладів.

Від освітянської делегації Луцька виступила завідувач Луцької міської психолого-медико-педагогічної консультації Людмила Вознюк, яка наголосила на проблемах спеціальної освіти (освіти для дітей, які потребують корекції фізичного та/або розумового розвитку) та шляхах їх реалізації в сучасних умовах на прикладі практичної роботи міської ПМПК та особистого життєвого досвіду. А, як зазначила Лілія Кревська, участь у роботі Форуму стала чудовим шансом продемонструвати власні надбання, досягнення перед усіма освітянами держави, дала змогу почути всебічну оцінку та зауваження практиків і теоретиків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору