Рівне:

Створення та просування сайтів

У Чернівцях суд розглядає діло про ДТП, в якому загинуло четверо пішоходів

Чернівецька область 09-гру, 2009, 12:119 Lobanovskiy 1 188
Суд почав розглядати справу про аварію, в якій загинуло четверо людей. 31-го липня в Чернівцях "Лексус" наїхав на жінку і трьох дітей, що переходили дорогу "зеброю". У залі засідань звинувачуваний ховає очі, а родичі загиблих вимагають справедливого вироку.
Цього суду чекали чотири місяці. Свідки страшної аварії розповідають, що бачили того вечора.
Інга Мушковська, свідок:
- Я побачила, як вони йшли. І тут же машина їх збиває, вони зникають у мене з виду. Удар був дуже сильний, такий грохот. Воно зірвалося все у повітрі, то незрозуміло, що то творилося.
Людмила Мушковська, свідок:
- Підсудний крутився там біля машини, ще до нього підійшли, питалися: "Як ти з цим жити будеш?". А він каже: "Що мені, вмерти?"
У тій аварії загинула жінка з власною дитиною та двома небожами. Хлопчик і дівчинка приїхали погостювати до Чернівців із Хмельницького. За мить пан Віталій утратив двох дітей. На суд приїхав сам.
Віталій Шевченко, батько загиблих дітей:
- Без дружини. У мене дружина народила третю дитину. Зараз у неї дуже багато проблем. Мало того, що на нервовій почві. Вона почала лисіти, і зараз неможливо зупинити це.
Свідки скаржаться, що їм не приходять виклики до суду. Та й про зміни у графіках проведення засідань ніхто не попереджає.
Віталій Шевченко, батько загиблих дітей:
- І мені сама повістка не прийшла. Я вже через своїх адвокатів узнавав, що суд назначений.
Свідки трагедії твердять, що водій "Лексуса" був п’яним.
Свідок аварії:
- Йому бельмо на очах. Від п’янки. Оце помішало. Кожен день, скотина, їздить. Він не знав, що там пішохідний перехід. Там знаки є. Ти водій.
Чернівчанин Василь утратив дружину й дитину. Суду чекав, аби хоч подивитися в очі чоловікові, який позбавив життя найрідніших людей.
Василь Ватаман, чоловік загиблої:
- Мені це не вдалося. Затилок і профіль - все, що вдалося мені бачити.
Розгляд справи відклали, бо не всі свідки прийшли на засідання. Рідні загиблих сподіваються на справедливий суд, та чи буде він?

Світлана Флікян, Андрій Соколовський, Чернівці. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору