Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові відкрився перший в Україні Різдвяний ярмарок

Львівська область 14-гру, 2009, 11:249 prov 969
У Львові відкрився перший в Україні Різдвяний ярмарок. Ярмарок стане новим своєрідним епіцентром святкувань із безліччю цікавих заходів та подій. Триватиме ярмарок з 11 грудня до 21 січня на площі Ринок та на проспекті Свободи.
Про це повідомляє Микола Крупей, Львівська міська рада.


Під час відкриття міський голова Львова викарбував першу монету львівського різдвяного ярмарку.
«Кожне місто щасливе настільки, наскільки часто усміхаються його мешканці. Ми всі чекаємо народження Ісуса як одне з найсвітліших і найдушевніших свят і зрозуміло, що ми хочемо підготувати наше місто до цієї події якнайкраще. Хочемо, щоби місто було святковим, гарним і веселим. Зараз Львів відновлює давні різдвяні традиції. Ми поступово впроваджуємо такі добрі правила, які були ще у 30-ті роки у Львові. Сьогоднішній ярмарок для Львова має стати традиційним місцем зустрічі львів’ян напередодні Різдва», – повідомив під час відкриття ярмарку міський голова Андрій Садовий.
До участі у ярмарку залучені ресторатори, торговці, ремісники, митці, громадські, благодійні, релігійні організації, а також самі львів'яни та туристи, адже ярмарок – це люди і атмосфера.
Співи, веселощі, солодощі та гаряче вино, сувеніри та подарунки, звичайно ж колядки та забави відповідатимуть за теплу святкову атмосферу.
Ярмарок прикрашають характерні дерев’яні будиночки, що вже стали в Європі символом чудового новорічного настрою.
Центральною частиною міста вже звучать різдвяні пісні та колядки, ретельно відібрані у спеціально створеному різдвяному інтернет-радіо. Організатор ярмарку є ТзОВ «Львівські ярмарки» (yarmarok.lviv.ua) за підтримки Львівської міської ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору