Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські школярі взимку не змерзнуть

Актуально 16-сер, 2007, 15:469 prov 1 101
За словами заступника начальника обласного управління освіти і науки Галини Майборської, до 6 вересня всі райони перевірять на предмет готовності до нового навчального року.

– Першими проінспектовані педагогічні заклади Березнівського району. Чим далі, тим менше проблем з підготовкою. В районах навчилися господарювати, покращилася наповнюваність місцевих бюджетів, — каже Галина Майборська.

Півтора тижня тому голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук сказав, що навчальні заклади не в повній мірі підготовлені до нового навчального року.

На рівні облдержадміністрації перевіряються райони в різних галузях господарювання щодо готовності до осінньо-зимового періоду. В тому числі 744 освітянські заклади Рівненської області. Усі без винятку навчальні заклади області забезпечені паливом. У липні, як зазначила Галина Майборська, начальники районних відділів освіти прозвітували, що все гаразд з готовністю до опалювального сезону.

Раніше із закупівлею палива для шкіл виникали проблеми. На сьогодні чорні дні вже позаду і такі випадки перейшли до розряду рідкісних.

Степан МОЛЧАН,

Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору