Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині облдержадміністрація надала грошову допомогу громадянам, котрі потребують дороговартісного лікування

Хмельницька область 15-гру, 2009, 08:519 Lobanovskiy 1 897
Відбулося чергове засідання обласної комісії з питань визначення доцільності надання грошової допомоги громадянам, котрі потребують дороговартісне лікування за участю заступника голови обласної державної адміністрації Миколи Вавринчука.
На черговому засіданні комісії, члени якої є представниками обласного управління охорони здоров’я та, загалом, медичної сфери Хмельниччини, фінансового управління та Головного управління праці та соціального захисту населення, було розподілено виділені з обласного бюджету кошти між мешканцями області, котрі потребують негайного та серйозного лікування. Завданням комісії є сприяння у цільовому та ефективному використанні коштів обласного бюджету, забезпеченні прозорості надання грошової допомоги громадянам, котрі потребують дороговартісного лікування, органами виконавчої влади області, на які покладені такі функції. За словами Миколи Вавричнука, тисячні суми пішли на допомогу онкохворим, на хірургічні види медичної допомоги, педіатрію, травматологію, тощо. Як зауважив Микола Пророкович, на комісії розглядаються в першу чергу ті справи, які стосуються виділення коштів на лікування дітей та тих жителів області, котрі потребують негайного медичної допомоги.
До речі, цьогоріч з обласного бюджету на дороговартісне лікування було виділено майже два мільйони гривень. Під час останнього засідання членами комісії було розглянуто 44 заяви та виділено суму у розмірі 126 тисяч гривень.

Про це повідомляє Хмельницька ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору