Рівне:

Створення та просування сайтів

ДПІ у м. Рівне провела черговий семінар для платників податків

Рівненська область 16-гру, 2009, 11:239 prov 1 371
З метою доведення актуальної інформації з питань подання звітності в електронному вигляді ДПІ у м. Рівне 9 грудня поточного року провела безкоштовний семінар-презентацію для платників податків.
Начальником управління інформатизації процесів оподаткування інспекції Петруком Миколою Володимировичем було докладно висвітлено питання щодо подання податкової звітності в електронному вигляді.
Крім того, у роботі семінару брав участь директор Рівненського ВПР ТОВ «Український сертифікаційний центр», представник ПП «Штурман» - Коноплянников Віктор Миколайович, який презентував технологію подання звітності в електронному вигляді.
В ході семінару лекторами були надані ґрунтовні відповіді на запитання, які надійшли від платників податків – учасників семінару.
Шановні платники податків! Для надання платникам податків практичної допомоги в процесі формування та передачі податкової звітності в електронному вигляді в актовій залі ДПІ у м.Рівне щосереди будуть проводитись такі семінари-презентації за участі фахівців інспекції та представників сертифікаційних центрів.
Телефони для довідок: 28-06-79,1507.

Відділ масово-роз’яснювальної інформації та звернень громадян ДПІ у м.Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору