Рівне:

Створення та просування сайтів

З Україною в серці: не за гроші, а з любові

Україна і світ 17-гру, 2009, 10:569 prov 1 091
Кандидат у президенти України, чинний прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що учасники акції “З Україною в серці” не отримують гонорари за свої виступи.
“Я вважаю, що кожен з них (артистів) перебуває біля певного політика з любові”, — вважає вона. – Є повністю вся система організації, і є їхня добра воля виступати на підтримку. Бо вони, на відміну від багатьох політиків, які лікуються в Німеччині, відпочивають на Канарах, живуть у своїй власній країні, і їм потрібно цю країну побудувати такою, як вони хочуть”.
Нагадаємо, всеукраїнська акція “З Україною в серці” відбувається на підтримку кандидата в президенти України Юлії Тимошенко. У ній, зокрема, беруть участь Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Ані Лорак, Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських, групи ТНМК, ТІК та інші. Раніше практично всіх їх було зареєстровано Центрвиборчкомом довіреними особами кандидата в президента Тимошенко у виборчих округах. Однак 8 грудня ЦВК скасувала реєстрацію згідно з відповідним поданням Тимошенко. Довіреною особою Тимошенко в загальнодержавному виборчому окрузі залишився співак Олександр Пономарьов.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору