Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбулася позачергова сесія Луцької міської ради

Волинська область 22-гру, 2009, 11:579 Lobanovskiy 1 041
[b]На розгляд позачергової сесії міської ради було винесене одне питання: Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2009 року №34/1 «Про бюджет міста на 2009 рік». Із цього питання доповідала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.
Про це повідомляє Луцька міська рада.


Враховуючи динаміку надходжень до спеціального фонду бюджету міста, зменшено доходи бюджету розвитку спеціального фонду на 5 157 тис.грн. за рахунок надходжень від відчуження майна, що знаходиться у комунальній власності міста. Також зменшено доходи спеціального фонду бюджету міста на 3 500 тис.грн. за рахунок податку з власників транспортних засобів. Відтак, зменшено видатки бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста на 5 157 тис.грн. А також зменшено видатки спеціального фонду бюджету міста в сумі 3 500 тис.грн. департаменту ЖКГ на утримання, ремонт, реконструкцію та будівництво доріг.
Крім того, здійснено перерозподіл додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості. Зокрема, зменшено видатки на оплату енергоносіїв управлінню освіти на 253,92 тис.грн. та збільшено видатки управлінню освіти на виплату заробітної плати з нарахуванням на 253,92 тис.грн. Відтак, буде проведено перерозподіл виділених асигнувань по загальному та спеціальному фонду бюджету міста. Після уточнюючих запитань, депутати підтримали пропонований проект рішення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору